29 december 2009

You can scare me with your darkness, You can blind me with your light

Och vart har denna dag tagit vägen? Även fast jag vakna 09:14 imorse och har varit vaken sen dess så har dagen flugit iväg helt och hållet. Den for och flög.
Efter frukost kollade jag klart på en film jag började kolla på igår. My summer of love hette den. Den var ganska konstigt. Den handla om två tjejer som var ''tillsammans'' över sommarn men en av tjejerna hade bara skojat om att hon var lesbisk eller något sånt. Som sagt den var konstigt men jag kollade på hela i alla fall. Efter den kollade jag på I could never be your woman med Michelle Pfeiffer i huvdrollen. Den var faktist riktigt bra. Den handlar om Rosie som har skrivit sin egen tv-serie, You go girl, där hon är producenten. När det sökte efter en som kunde spela nörd så kom Adam, en ung snygg kille, och provspelade. Rosie och Adam blir kära men Rosie tyckte att det var fel att det var ihop eftersom han bara är 29 och hon själv är 40. Men Adam ger inte upp hoppet om kärleken utan kämpar på för att få tillbaka Rosie.

Se filmen, den är riktigt bra och Michelle Pfeiffer är en underbar skådespelerska. Andra bra film med henne är What lies beneath och I am Sam. Kolla på dom med när ni ändå håller på. Ni kommer inte ångra er.

Nu ska jag göra något annat än att skriva här och lyssna på lipislåtar. Man blir så deprimerad även fast det samtidigt är så vackert. Ibland bara måste man lyssna på lipislåtar. Det är bra och så vackert.

Inga kommentarer: