10 augusti 2010

Drömmar och stjärnsmällar

Jag totalt älskar mina drömmar. Jag drömde kadaver mycket inatt, kommer i princip bara ihåg tre nu. I ena drömmen hånglade två personer med sina mobiler..yes du läste rätt, hånglade.

Den andra drömmen var lite mer intressant. Jag, Ida, Aina och Erik var på Mattssons. Aina och jag gick före och när Ida och Erik stod vid dörren så kom det en tjej in och försökte vinka till mig. Hon förklarade för Ida att hon hette Julia Mattsson och kände mig. Ida skena efter Aina och mig och frågade om jag kände någon Julia Mattsson, att hon just hade sagt att hon kände mig. Jag började fundera på om jag gjorde det men kom inte fram till något. När vi kom till caféet så satt hon Julia Mattsson där och hon började vinka hej vilt när hon såg mig. Vi gick fram till henne och hälsade. Jag kunde inte hålla mig mera så ja sa ''Alltså, förlåt men jag kommer inte ihåg dig. Var har vi träffats?'' Det ska också tilläggas att hon hade blont stripigt hår, pannband, fyra finnar på rad i pannan, glasögon och kanintänder typ. Hon tittade på mig, log och sa ''Men vi träffades ju på den där trappan när ni var sådär fulla! Först var ni på trappan sen såg jag att ni gick iväg med två lab-killar.'' Då gick det upp ett ljus, så jag sa till Ida ''Ahaa! Kommer du ihåg? Vi gick ju och pratade med dom där från Godby apotek.'' Efter det vaknade jag. Lab-killar från Godby apotek? + att de jobbade i Godbyhallen som låg där smådjurskliniken är...

Den tredje drömmen var också..intressant. Alla mina syskon var hemma + syskonbarnen. Thomas och jag skulle campa på våran garageuppfart, under bar himmel. Thomas, jag, Danne och Jonas stod och fixade allt när en bil körde upp på uppfarten, det var David och någon Micke. Vi hälsade på dom, skakade hand och så. Vi alla gick in i huset och jag började bära alla Scotts saker till mitt rum för där skulle han sova. Efter det vaknade jag.

Vet inte vad de två första drömmarna betyder men den sista har jag en aning om. Igår smsade Maria och frågade om Scott kunde sova här på Lördag. Det är antagligen därför jag drömde att han skulle sova här. Men allt annat är bara knas så det vet jag inte var kommer ifrån. Jag är inte bara knasig vaken, jag är knasig i sovande tillstånd med.

Inga kommentarer: