25 januari 2010

Singing ain't this life so sweet

Nu sitter jag uppkrupen i sängen, med datorn på en 'frukost i sängen bricka'. Det var Jocke som var smart och kom på det till mig, jag klarar ju inte sådant själv lixom. Ska köpa ett Laptop stöd när jag är till IKEA så jag inte behöver ha Papis bricka. Det är inte världens bekvämaste men det funkar i alla fall. Ha det funka såhär långt så lär det funka några veckor till. Eller vad säger ni?


Vet inte riktigt mera vad jag ska skriva.. Dagen flöt på som vanligt och inget fick jag gjort. Jo jag övade stämbanden med lite sång. Vart faktiskt ganska många låtar, svenska som engelska. Jag gillar att sjunga :) Fast det kan man ju egentligen inte tro om mig. Lixom jag, Julia Österlund som under hela lågstadiet har vägrat att sjunga på musiktimmarna, skolavslutningar etc. Men jag var ung och dum då.. Haha nejmen jag var extremt blyg då, jag är ju fortfarande blyg men inte lika mycket. Det är skönt att det mesta gått över i alla fall.
Jag skulle villa ha hem ps2an nu så jag kan sjunga Singstar på dagarna, jag har i och för sig bara ABBA men det är bättre än inget. Ska köpa lite flera singstar och önska i födelsedagspresent.
Anyway ska jag ta fram mitt charmleende och fråga brorsan lite snällt när jag kan få tillbaka det. Ps2an är bådas men han kan ju faktiskt inte beslag ta den, ellerhur? Ska i alla fall fråga någon dag så får vi se vad svaret blir, håll tummarna för mig!

Kanske man skulle ha en 'Alla i Geta är bjudna och sjunga Singstar' kväll.. grejs.. sak.. Haha, får då vågar man sjunga?

Monday, Tuesday, Wednesday, and Thursday Friday, Saturday Saturday to Sunday

Inga kommentarer: