06 januari 2010

I'm too sexy for my cat too, sexy for my cat, Poor pussy, poor pussy cat

Jag vet, nästan löjlig tid att skriva i bloggen men något måste jag göra som fördriver tiden. Jaa, ännu en sömnlös natt då.. När jag la mig ner för att sova, med hörlurarna i proppade och musiken på behaglig volym på mobilen, så vart jag som piggast. Damn you! Sen bestämde sig såklart mobilen att batteriet va slut.. Great, just great.. Nåja, inte mycket man kan göra när laddaren ligger i en viss tönts lägenhet, så jag la ifrån mig mobilen och skulle försöka sova ändå. Tror ni jag somna? Nää precis. Sen fick jag ont i mage också, damn! Det kändes som halsbränna - allt brännande i halsen, men jag trodde jag skulle spy ett tag. Låg kvar en stund innan jag tog en runda i huset med ett litet stopp för toaletten.

Jag försökte sen få prinsessan att sova i mitt rum men det ville ju inte hon. Damn you prinscess! Jag sover faktist bättre när.. prinsen sover i min säng, men jag tror inte han är inne i natt så prinsessan fick agera prins, fast det inte lyckades. Nåväl, illamåendet fortsatte så inte kunde jag sova.. här sitter jag nu vid en löjlig tid som.. 05:20 och inte vet vad jag ska göra. Film orkar jag inte med, och inte vågar jag heller för då somnar jag garanterat, och det skulle vara riktigt löjligt vid denna tidpunkt.

Jaja, nu ska jag hitta på något annat töntigt att göra. Kanske hittar någon bra TÖNT musik, vem vet.
And you know what?... IDA ÄR EN TÖNT, EN BLOND TÖNT!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaja, gör personliga påhopp på mig bara för att DU inte kan sova din tönt... Ta det som en man kvinna!
Haha, och varför skulle prinsessan sova med dig för. Knappt så att jag gör det juuu, tööööönt ;o Du sku ju bara gått ut och letat reda på prinsen fast det är du för töntigt dum för. Hej då din bitchtönt :D Lots of love din NÖRD läs.. nörd, jag e en nörd faktiskt. hahahahha :D