10 januari 2010

The end of the day

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men i brist på annat så slänger vi in ett blogginlägg här före klockan är allt för mycket. Och vad har hänt resten av dagen då? Ingenting, förutom att jag fick Mami med mig och beställa kläder från hm. Så snart dimper det ner en lapp i lådan som ska skrivas på och sen är det bara att spurta iväg till boden och hämta det efterlängtade paketet. Nej, paketEN faktiskt eftersom vi beställde lite från ellos också. Mig tycker om att få nya kläder, underbart! Ut med det gamla och in med det nya!

Imorgon blir det stan med Ida. Vi ska fixa present till bästaste Aina som fyller hela 18 år på Onsdag! Herregud vad tiden rusar iväg, snart är man där själv. Jaja, får lov att fylla 17 först kanske? Vi vet inte vad vi ska köpa ännu, eller vi har våra funderingar, men vi får se lite hur det blir. Något extra bra eftersom det är 18 Aina fyller.

Hitta massa klipp på Youtube ikväll från Ghs. Jo här har vi liv! Nejmen det är roligt att kolla på och det fick en att tänka att.. man sakna sin klass och klasslärare. Joo, jag saknar er! Jag slänger in en video från en av våra kemitimmar nu, bara på skoj. Titta och njut.

Inga kommentarer: