25 mars 2012

Om några timmar...

Usch, det är egentligen alldeles för sent att sitta här och blogga just nu. Eller att kolla facebook. Men mamma och jag satt oss och pusslade tidigare ikväll, och vips var klockan 23:30, och vi hade pusslat i 2½ timma utan avbrott. Inte undra på att vi började bli trötta och inte hitta bitar nu haha ;)
 Men egentligen känner jag mig inte så trött. Önskar dock att jag vore supertrött så jag skulle somna på stört, om 4-5 timmar ska jag stiga upp för klockan 07:00 ska jag vara hos Linda och Dan(och Agnes och Emil), och klockan prickpåminuten 07:15 ska vi fara till färjan där vi kommer möta Pamela, Ken, Felicia, Jocke och Tom. Yep, äntligen sticker vi iväg till Sälen! Om precis ett dygn kommer jag ligga i en säng i en stuga uppe i Sälen efter våran första dag på en lång vecka bland snö, skidor, backar och...pulkor. I alla fall pulkor för mig som ska vara med barnen när de vuxna skidar, om inte barnen också skidar då vill säga.

Så här på bloggen kommer det vara tyst och öde i en vecka nu eftersom det är lite dåligt med internet och WiFi och sånt där uppe. Känns lite underligt att sitta här nu och veta att imorgon far man bort och kommer inte hem på en hel vecka. En hel vecka ska jag sova i en främmande säng, i en främmande stuga. För nått år sen skulle jag inte gjort det. Kommit med alltså, utan mamma och pappa. Det tog länge länge för mig innan jag kunde sova borta hos någon utan att längta hem så det värkte överallt. Jag och min ena bror har alltid varit så. Men nu känns det faktiskt helt okej :) Lite pirrigt, men det är ju inte som om jag skulle åka iväg med en skara vilt främmande personer. Två av personerna som ska med är mina syskon, en är min svåger, systerdottern, Linda och Dan och deras barn känner jag löjligt bra (haha!) Den som jag inte riktigt känner är Tom, som är brorsans polare, men han verkar ungefär lika tossig som resten av oss så det är nog ingen big deal haha!

En annan sak som känns konstigt är det här med att ens ''dagliga rutiner'' blir lite rubbade. Jag är så van att vara hemma och liksom...bara va. Jag kollar till exempel på days prick klockan 11:20 varje dag, och inte en minut för sent. Jag är lite svag för den serien, eller såpopera som det egentligen är, och jag vet att det inte är många som förstår det. Men jag tycker den är bra och jag älskar att följa den, och det duger för mig! Hursom så har jag det där räddat, med att vara borta hemifrån och inte kunna kolla på days varje dag vid lunchtid. Har schemalagt avsnittet så dom blir inspelade hela veckan jag är borta! Älskar den funktionen på IpTvn! Det är till och med bättre än ReTv.

Jamen sådär, nu har jag ju skrivit ett inlägg för hela veckan tror jag haha! Ofta nån kommer att läsa det här...Men men, nu har jag själv något att gå tillbaka till och läsa om jag vill. Jag tycker om att läsa mina egna gamla blogginlägg. Är det konstigt? Det är det säkert. Men det är faktiskt kul att gå tillbaka och läsa vad man skrev för typ 2 år sen. You should try it sometime...

Inga kommentarer: