18 mars 2012

The fire got lit inside a bright-eyed child.

Lycka är att få sova en hel natt utan att vakna en gång. Lycka är att få sova till 9 på en söndag  när man vanligtvis vaknar galet tidigt. Lycka är att hitta 20 minuter långa days-klipp på youtube. 20 minuter! Ett vanligt avsnitt är ca en halv timme utan reklamavbrott, så 20 minuter på ett youtube klipp är som ett helt avsnitt! Lycka är också att lyssna på Eli Young band-Even if it breaks your heart på repeat en disig dag som denna.

Lycka är inte att drömma om Freddy Krueger, mördare i Nightmare on Elm Street filmerna, och att man tillsammans med sin kompis och hund blir torterade av honom. Lycka är inte att få skavsår på händerna av att vrida ur en microduk sjuttielva gånger. Och lycka är inte när dammsugaren går sönder på jobbet.

Men annars har det varit en hyfsat bra dag haha. Är definitivt piggare idag också, så det gick ju lättare att städa kommunkansliet idag på grund av det! Även fast det var mera att städa idag eftersom dom har bytt golv där och det var damm typ överallt. Men pappa sa att man får extra betalt när det är byggstädning, och plussar man på den där extra halvtimme jag var där och städade idag så blir det ju lite mera cash in på kontot! Det gillas :)
Tummen upp för det!

Inga kommentarer: