15 mars 2012

I believe in dragons, fairies, centaurs, good men, and other mythical creatures.

 Kamera: Nikon D3100
 Den här dagen har varit väldigt spretig. Började med att jag vaknade upp från världens konstigaste dröm med gamla lärare, Geta skola, några vänner, en bebis, och prat om knark. När jag inte redigt upp efter hunden som busat på lite i vardagsrummet, har jag pratat med chefen i telefon, och varit ut på långpromenad.

Och dom två senaste dagarna har jag haft något ryck och suttit timtal framför youtube och kollat på antingen intervjuer med dom i days eller The Mentalist, eller så har jag kollat på klipp med Simon Baker, Owain Yeoman och Hugh Laurie eftersom dom alla har dialekter. Jag älskar dialekter. Simon Baker är från Australien, Owain Yeoman från Wales och Hugh Laurie från England. Jag har alltid varit kär i brittisk engelska och engelsmän. Jag älskar hur det, när de säger love(som i käresta, raring), blir 'luv' istället. Finns ett grymt klipp med Hugh Laurie när han är med i Ellen och dom ska gissa olika slangord på både amerikans engelska och brittisk engelska. I pissed myself laughing första gången jag såg det. 

Om några timmar ska jag bänka mig framför soffan och kolla på en annan favorit australiensare(Simon Baker är min största favorit), nämligen Poppy Montgomery i Unforgettable. Det bästa med hela torsdagen, alla torsdagar. Och från och med nu borde allt sluta spreta som det gjort hela dagen. Hoppas jag i alla fall. Men man vet ju aldrig.

Inga kommentarer: