02 november 2011

With my arms out wide, I open my eyes

Jag har i hela mitt liv varit mörkrädd, men ändå hade jag perioder då jag var liten när jag absolut skulle ha kolsvart i rummet när jag skulle sova. Fast jag minns mest perioderna när jag brukade ha nattlampa som gjorde det ljust som på dagen i rummet. Och dom perioderna kommer nog Frida också ihåg, eller??? ;)
 Jag hade en stor kramdjursuggla hängande på ena sidan av garderoben, och på hans fötter brukade Frida hänga en filt så hon låg under den för att få så mörkt som möjligt. Haha!

Nåja, tillbaka till det jag egentligen skulle skriva. Jag var upp till kommunkansliet och jobbade ikväll, även fast jag hatar att jobba på kvällarna. Eftersom jag är mörkrädd så har jag fobi för fönster utan rullgardin när det är mörkt ute. Får något fel och tror att det står någon utanför och tittar på mig.
 Men ikväll *ba dum tss* var det kul att jobba när det var mörkt ute! Det var kul och mysigt att cykla dit, och ännu roligare och mysigare att cykla hem(man kan ju undra varför haha.) Så jag tror jag sakta med säkert börja komma över min fobi för mörkret lite grann. Gillar!

Dock glömde jag mina bästa vantar på jobbet. Det var inte lika kul och mysigt.

Inga kommentarer: