29 november 2011

Det där med julkänslor...

Det är galet vad snö tydligen betyder en hel del den här tiden på året. Förra året var det proppat med snö ute, och nu, ingenting. Har upptäckt att man inte får julkänslor när det inte är vitt ute på marken. Brukar vanligtvis få massa julkänslor när det är dags att pynta till lilla jul, och lite julmusik till det så har man redan julafton i huvudet. Men i år...nej, den är bara inte där, den där speciella känslan.
 Julbordet i söndags hjälpte väl en aning, lite julkänsla fick man allt. Men inte så mycket, speciellt inte när regnet som började vräka ner och trumma mot taket, förvandlades till hagel. Kändes ju verkligen som dagen efter lilla jul. Inte.

Men man får ta till alla medel bara, så ikväll har mamma och jag suttit axel mot axel vid köksbordet och lagat julkort. Med julmusik i bakgrunden, of course. Konstaterade dock att vi behöver köpa lite grejer för att fullända julkorten, men ska ändå in till stan på torsdag, så det passar ju bra!

Annars idag har jag hunnit med att gymma, duscha, mysa med kattungarna och handla på vår lilla bod. Så det kanske inte är så konstigt att man börjar känna sig lite trött nu. Det är så nedrans tråkigt att sova nuförtiden bara! Är så sjukt rastlös såhär sent på kvällarna. Kanske det är för att julen och massa tomtenissar smyger runt knutarna. Vad vet jag...

Inga kommentarer: