27 november 2011

Our friends and our family are gathered all around

Ikväll, har jag gjort något som är typ tradition varje år. Det är ett måste, man längtar ihjäl sig veckan före, och efteråt mår man som en prins(låter bättre än prinsessa ju.) Jag har nämligen varit på Soltunas julbord med familjen! Jag kan inte förstå hur dom kan laga så god mat! Och till på det så hade dom så mycket så jag hann inte ens smaka på allt innan jag var proppmätt haha! Kom inte ens till andra sidan av julbordet, där all skinka, kyckling och kalkon är, utan nöjde mig med fisk, fisk och mera fisk. Mums! Har till och med lärt mig att äta sill nu, så här lagom till Julafton och allt.

Men helt seriös, Soltuna har verkligen underbar mat och har man inte varit dit och ätit någon gång så måste man fara! Kan lugnt säga att man inte blir besviken. Och man går inte därifrån hungrig heller. Kudos till Soltuna!

Bilder på lite julmat kommer upp imorgon, förhoppningsvis. Och på samma gång ska jag försöka få hit den där nedrans jul headern jag har pratat om sen i fredags. Det går bra det här, eller vad säger ni?
 Men som sagt får ni vänta tills imorgon, för nu tänker jag gosa ner mig i sängen med min bok och massa bra musik. Puss och godnatt där ute i stormen!

Inga kommentarer: