11 juli 2011

You're on my heart just like a tattoo

Har länge velat tatuerat mig, men inte riktigt vetat vad jag velar tatuera in, eller om jag vågat haha. Men nu tror jag att jag vågar, för nu har jag bestämt mig för att tatuera mig! När vet jag inte, men siktar på innan det här året är slut i alla fall. Kanske till och med innan sommaren är slut :) 
Och nu har jag...nästan bestämt mig för vad jag ska tatuera i alla fall. Det blir någon form av text. Har två olika som jag sitter och velar mellan. Just nu i alla fall haha. Hinner väl hitta fler fina texter som jag kan tänkas ha som tatuering. Antar jag. Men nu vet jag i alla fall att det kommer bli en text(som handlar om musik)som permanent kommer vara på min kropp, efter att det här året är slut :)
Dock är jag fortfarande lite rädd för att det kommer göra ont. Har lite fobi för smärta. Men brorsan tatuera sig för inte så längesen, på handen ungefär, och han sa att det gjorde bara lite ont när tjejen tatuerade där nära tummen. Det är ju ganska lite underhudsfett där så. Men annars sa han att det inte gjorde ont, så får väl lita på honom då antar jag haha! 
 Precis på det där stället skulle jag kunna ha tatuering. Blir nog där sen när jag kommer mig för att göra det!

Inga kommentarer: