28 juli 2011

Late night walk

Det här med motionera och sommar går inte riktigt hand i hand. Det är ju inte hur kul som helst att gå ut på länk när det är kokhett ute och man ser ut som en överkokt och dränkt kräfta när man kommer hem(läs; 5 minuter in i promenaden.) Så man försöker passa på de dagar när det är mulet, lite blåsigt och eventuellt regn. Men de senaste veckorna har man inte ens hunnit med någon motion de dagar med dåligt väder. Det har varit fullt på schemat konstant. Det är ett under att man hinner sova alls haha.

Så nu efter att ha kollat lite Harry Potter och ätit frukt, så ska jag sticka ut på en långlänk. 10 på kvällen. Yes box :) Det borde ju rimligtvis vara lite svalare ute nu. Så det är inget stort problem. Det största problemet just nu är att klura ut vart man ska gå. Har noll inspiration till det just nu, och det känns som man gått på varenda liten och stor väg som finns här. Det blir långrandigt efter ett tag och den där motivationen till att motionera försvinner ännu mera när man inte har något bra ställe att gå på.

Nåja, ska plugga i hörlurarna i mobilen samt öronen om en stund och sen se vart benen bär. Förhoppningsvis hem efter ett tag igen, för jag känner inte riktigt för att övernatta ute med alla mygg, flugor, mårdhundar och skumma personer som bor här runtisikring haha.

Inga kommentarer: