06 juli 2011

Sommartrip i Sverige

Om dryga två veckor så kommer mamma, pappa och jag åka ner till Götene och hälsa på moster och hennes sambo. Har aldrig varit dit neråt i Sverige, så ska bli kul med lite miljöombyte :) Vi vet dock inte hur många dagar vi ska bli, eller vilken dag vi far iväg men mamma får semester om två veckor så där omkring kommer det blir i alla fall. Tiden kan inte gå långsammare...vill åka nu! haha

Har redan börjat skriva upp saker jag ska ha med. Även fast det bara blir några dagar så måste man ju ha lite extra kläder med ifall man smutsar ner sig eller något liknande. Och för att man omöjligt kan veta vad man vill ha på sig i Götene, när man står hemma i garderoben och studerar alla kläder. Och sen ska ju sånt småkrafs med också. Smink och telefonladdare och kameran och kameraladdare och en bok kanske. Badkläder och hårborste och tandborste. Och massa massa annat. 
Så just därför ska jag åka och köpa en resväska på fredag. Jag äger ingen egen så det känns som om det skulle vara ett bra tillfälle att skaffa en nu haha. Har bara en stor bag(som varit brorsans, som han aldrig använde)och det funkar ju det med, men en resväska känns lite stabilare och...bättre på något sätt.

Inga kommentarer: