03 november 2009

Möblering och svettig dator

Mamma och pappa håller på att möblera om i vardagsrummet nu. Det var ett bra tag sen sist. Allt blir helt omvänt nu. Tvn blir på andra sidan av rummet och två av bokhyllorna på den väggen där tvn var. Alla tre fick inte rum så en hylla blir kvar på samma vägg, bredvid tvn sen.
Ja ni som vet hur vårat vardagsrum ser ut så förstår nog, ni andra kan det blir värre för haha. Det kommer nog bli bra det här hoppas jag. Kul med lite förändring.

På tal om helt andra saker. Jag är i desperat behov av en ny datorn. Min svettiga Acer TravelMate 5520 har sett sina bästa dagar. Den tar fem minuter att få av och på och endel knappar är tröga pga att Danne spillde juice på tangentbordet förut. Mitt i allt har K knappen blivit väldigt trög. Den reagerar inte när man trycker. Uttaget till hörlurarna är slut så jag har en A-Link USB 5.1 Channel Audio Adapter som hörlurarna är kopplade till så att jag ska kunna lyssna på musik. Camen och micken funkar inte heller så videosamtal på msn kan jag helt
glömma och hm.. någonting till? Jo, internet hoppar ur utan anledning. Jag har alltså trådlöst internet men

min datorn konektar inte riktigt med det alla gånger. För när det hoppar ur på min dator så funkar det på Jockes, min dators fel? Ja. Ojoj, mycket som är fel på Acer datorer.I alla fall min äckliga dator.Men det blir inte att skaffa ny ännu. Har nog precis pengar så det räcker till en dator men då blir det tomt på kontot. Jag vill ju inte ha helt tomt på kontot heller. Men jag har en plan på hur jag kan få ihop lite pengar. Runt jul kanske en ny dator är beställd.

Saken är klar, flickan är far till barnet..

Inga kommentarer: