19 november 2009

look at me i'm happy, don't worry, be happy

Vad har hänt med den här veckan? Tycker dagarna bara flugit förbi och mitt i allt är det torsdag. En dag som jag verkligen har gjort något vettigt. Okej, att stiga upp elva är väl inte så vettigt men som vanligt så kunde jag inte somna igår natt. Anyway, mamma och jag började måla i nya rummet idag. Eller mamma målade garderoben och jag hyllorna som ska vara i garderoben. Det blir nog bra tillslut när allt är målat två gånger.
När pappa kom hem så for vi till stan för att kolla på ny bil. En Nissan Almera som vi har hemma på prov nu. Våran gamla bil, en Nissan primera, har vi haft i elva-tolv år så den har nog sett sina bästa dagar. Rasar väl ihop vilken dag som helst. Haha kanske inte men nästan i alla fall. Efter att vi hämtat bilen så var vi en sväng till Olles el och sen en snabbis till Mattssons innan vi fortsatte hem mot Geta.

Nu ska jag slänga in en DVD-skiva i datorn och bränna en film. Titta han snackar också blir det tror jag. Joo jag är beroende av dom filmerna.. och John Travolta (a) höhö. Så ikväll blir det att kolla på film eftersom det inte är något på tvn. Jo en Ip-box är det.. Haha fatta ni? Tv, Ip-box haha! Jo jag är dålig..
Medans filmen blir färdig bränd ska jag ta en snabb dusch. Lovely

Inga kommentarer: