02 februari 2010

Barnprogram

Jag funderar så det knakar, min hjärna går på högvarv. Men kommer jag på det? Nej. Det enda jag vet om barnprogrammet är att de säger ''Morgonstund har guld i mun'', de sover i en hög ochlågsäng och att den som sover uppe hoppar ner i sina byxor på morgonen.. och missar dem ibland också tror jag. Det är ju inte mycket att gå på men ja har desperat försökt hitta på google, utan resultat. Jag har prövat kombinationer som morgonstund har guld i mun + barnprogram och morgon stund har guld i mun + i vilket barnprogram säger de så. Inget funkar. Ska söka vidare och har skrivit på fääjsbuck att jag behöver hjälp så hoppas någon vänlig själ svarar.

Och på tal om barnprogram, doesn't they bring back awful lot of memories? Jag menar tänk bara; Trasdockorna, Professor Balthazar, Arthur, Richard Scarrys äventyrs värld, Rädda Joppe-död eller levande, Anki och Pytte, Babar, Bananer i pyjamas, Barbapappa, Björnes magasin, Bröderna Fluff, Doktor Snuggles, Doktor Kosmos, Fem myror är fler än fyra elefanter, Pingu, Kipper, Tillbaka till Vintergatan, Rummel och Rabalder, Simpor och Grodfötter, Storasyster och Lillebror, Mamma och den vilda bebin, Teletubbies, Trazan och Banarne, Alfons Åberg och det där programmet jag då inte kommer ihåg vad heter.

Ska kolla nu om jag fått svar, annars återkommer jag ikväll med svar. Förhoppningsvis.

1 kommentar:

Fredrik Holm sa...

Hmm. jag sitter precis och funderar kring vad det barnprogrammet heter. (så jag hittade din blogg när jag googlade på barnprogram + "morgonstund har guld i mun"). Jag har för med att det hette nåt i stil med "Ajja och pajja" eller nåt sånt. (troligtvis är jag helt ute och cyklar)

/Fredrik
Holm.fredrik@hotmail.com