04 september 2012

KONSTIGA SYMPTOM OCH SYMPATI FRÅN DJUREN

När jag vaknade imorrse kändes det ungefär som jag skulle spenderat hela natten i en bykmaskin. Det brände i halsen, hela huvudet bara dunkade. Det var en sån där äcklig förkylningssmak i munnen och grejer. Mysig info, jag vet. Ni antecknar väl?

Imorrse när jag skulle kolla om jag fått nå halsfluss fläckar på tungan märkte jag att käken ömmade när jag gapade. Jag brukar ha såna här konstiga och udda symptom. Käken ömmade inte mera idag sen, men resten av kroppen har gjort det istället. Hårbotten med. Fick värsta klåda över hela kroppen också. Bröstet värker, blir helt utmattad av mina nysningar, och så har jag legat på soffan med stegring hela dagen också. Men jag har i alla fall fått sympati från djuren! Två av kattorna har vart upp i soffan och gosat en stund, och vovven har vart upp flera gånger och tuttat bredvid mig. Fina djur som förstår när man mår dåligt

Ska bli skönt att sova i sängen nu istället för på soffan. Blir nog perfa med ett Jonathan Creek avsnitt att somna till tror jag. Först lite febermätning dock. Är bergis på att det kommer stå 37.0 fortfarande.

Kamera: Nikon D3100

Inga kommentarer: