08 september 2012

'CAUSE WE'VE WALKED DOWN DIFFERENT PATHS

Det här är ett sånt här ignorera inlägg. Alltså inte ett man ska ignorera att läsa, men ett där jag ignorerar lite grejer. Till exempel det faktum att jag fortfarande inte är helt frisk från förkylningen men ändå var ut på en långpromenad ikväll med alldeles före lite kläder. Eller det faktum att jag inte tänker pimpa det här inlägget med nån bild, det ska också ignoreras.

Man kan också mer än gärna ignorera att det här inlägget egentligen skrivs klockan halv ett på natten men att jag ändrat tiden lite i schemaläggningen för att jag vill ha det att se ut som om jag skrev det här på lördagen och inte på söndagen. Så det är lördag när jag skriver det här inlägget fast det är söndag. Förstått?

Och eftersom det är lördag nu(sshhh!)och söndag imorgon(MEN SSSHH!)så betyder det att det snart är måndag. Och på måndag, då, då ska jag och filura med Ida! Med vad vet jag inte ännu men någge knasigt blir det i alla fall! Så nu ska jag vila upp mig hela resten av helgen så jag orkar filura och knasa extra mycket på måndag :) Vi kan väl börja med att somna till ett avsnitt JC så får vi se hur resten går sen. Godnatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi måste hitta på något riktigt filurigt :) men vad ;)

Julia sa...

jammmen bara för att man är pepp på att bus-filura till det ordentligt så kommer man inte på nått :D haha! nå, det blir säkert bra sen i alla fall