01 juli 2012

BAREFOOT BLUE JEAN MORNING.

Lycka är att sätta fötterna på en kall fönsterruta efter en natt i ett kvavt och varmt rum. Lycka är också morgonmys med vovvon i sängen. Brent Buckingham. Att komma på att man har ett inspelat avsnitt av days att se. Lycka är att gå ut med hunden i bara pyjamasshorts och tisha och få dagg på ben och armar.

Ni har ingen aning om hur skönt det där fönstret var! Det är galet vad mitt rum anpassar sig efter årstiderna. På vintern är det iskallt och på sommaren är det som en bastu. Nästan.

Men inte ska vi klaga. För nu verkar det ju som om sommaren börjar komma på riktigt! Än sån här fin sommarmorgon har jag inte vaknat till i år ännu. Det var härligt. Det påminner mig om alla sommarmorgnar när jag var liten och dörren var öppen från tidig morgon till sen kväll. När man vaknade till fågelkvitter, bostadsområde och grusknaster. När man satt i nattlinne på trappan och åt frukost varje morgon. Snabbt gick det så man skulle få spendera hela sommardagen med sina kompisar sen. Lycka. Det var lycka det!

Tror det blir lite lunch nu. På trappan kanske? Vem vet.

Inga kommentarer: