05 juli 2012

SOMMARTIDER!

Kamera: Nikon D3100
Idag kändes det verkligen som riktig sommar. Det hade inget med vädret att göra eller så. Det kunde ha varit bättre. Vädret alltså. Men själva känslan har varit just sommar. En helt underbar dag nere vid stugan med mamma och pappa, naturen och vattnet. Har stått nere på bryggan och kastat hela dagen och det har precis känts som när brorsan och jag var små och vi va nere vid stugan och bara va. Gjorde ingenting väsentligt egentligen, men massa betydliga saker på samma gång!

Fiskelyckan kunde dock ha varit bättre idag. Fick bara en gäddspila, och det var i början när jag kasta. Draget fastnade i vassen, och änden på spöet gick av. Skills haha! Men jag var nöjd endå :) Det var det där med känslan igen.

Har varit och jobbat ikväll också, även fast jag har semester nu i juni. De har bytt fönster på jobbet så det var lite byggstädning som måsta fixas. Kom hem för 50 minuter sen lite drygt, och just nu sitter jag med fötterna i ett fotbad. Bra avslut på kvällen. Känns som om jag kommer sova gott inatt.

Inga kommentarer: