12 juli 2012

TORSDAG.

Kamera: Nikon D3100
Så det här har varit en händelserik dag. Ibland blir man chockad över sig själv och hur mycket man kan hinna med på en dag. Tog en morgonpromenad ner till stugan och efter lite lunch for mamma, pappa och jag till stan. Ärendet jag hade var att köpa mat till grodfesten. Hela helgen kommer den vara så lite mat behöver man ju. Ändå har jag lyckats handla så smart så jag endast har betalat 20 €. Det kallar jag smart shopping. Ska köpa lite grejer till imorgon, men tror inte jag kommer över 30 € för det.

Kom hem, slängde ihop en till plåt knäckebröd och en burk chilimajonnäs, åt lite, och sen tog jag en till promenad ner till stugan. Hemma igen så har jag bakat efterrätt till endera dagarna, diskat, tagit in tvätt, grävt fram min gamla kinderäggsfigurssamling(för inspektion om det kan finnas någon groda där som kan passa till le frogparty)ooch...ja, det borde faktiskt vara allt.

Det är ett under att man har tid att andas överhuvudtaget. Men det är kul sen när man sitter i sängen, redo för natten, och reflekterar över dagen :) Då känner man sig duktig och man kan ge sig själv en liten klapp på axeln sådär. För det är inget konstigt med det när man sitter i sin ensamhet. Att klappa sig själv på axeln alltså. För sånt får man hålla på med när man skenat runt hela dagen som om livet hängde på det.

Inga kommentarer: