18 september 2010

Makes me feel like I'm super human, I feel I could fly

Nåja, ska väl summera gårdagen och dagen då. Orkade verkligen inte skriva när jag kom hem igår, var trött, hade ont i huvudet och allt blev bara skit. Somnade i fåtöljen, vaknade för att kolla på idol och sen gick jag och lade mig och somnade 2 timmar senare.

Men jobbdagen var bra i alla fall. Scott var snäll som vanligt och vi busade på, tog lite bilder också som kanske kommer upp imorgon om jag har tid. Där vid 13:00 kom Sarah hem och då fixade vi lite mellanmål och sen under dagen hann vi leka frisör, ta massa flumbilder och göra matteläxa. 16:00 kom Sabina hem och 16:20 kom Thomas hem. Käkade. Mamma kom efter jobbet och käkade. Jag var ute med Sarah och Sabina och bland annat tog kort på deras hästar Vincent och Troll. Mamma och jag for sen hem och resten vet ni.

Idag har vi varit till stan och köpt kostym till pappa och kavaj till brorsan. Var där i 1½ timma ungefär innan vi for och handla middagsmat och sen hem och laga den. Eftersom det är skördefest nu så for vi på det efter maten, men ''bara'' till Bolstaholm. Det var verkligen fint och mysigt där även fast det blåste och kylan bet både i kinder och händer. Borde haft vantar med mig. Imorgon är det också skördefest så då ska vi och fika till Pettas en stund, och klockan 17:00 är det bröllop! Kommer bli superkul.

Dax att söka upp sängen snart, är dock inte trött mera. Var trött när vi satt och fika på Bolstaholm men vet inte riktigt, det har försvunnit under kvällens gång när jag lyssnat på massa musik på VH1 med bror. Usch vad jag babbla bort det här nu..Blir i alla fall att kanske se film innan John Blund kommer. Hinner säkert skriva en till gång innan det, vem vet.

Inga kommentarer: