31 maj 2012

Tandläkaren.

Var på besök till min bästa tandis idag. Det kändes konstigt att skriva det där. Något positivt om något alla typ hatar menar jag. Men sen jag bytte tandläkare i slutet på högstadiet så har min tandläkarskräck försvunnit! Därför att min tandis är bäst :)
 I alla fall såg allting bra ut i munnen och det var inga hål eller nått. Tandis tycker jag har fina tänder. Hade bara tandsten på två tänder så det var bara det hon fixa. Nu är det ett år tills nästa kontroll.

Efteråt for mamma och jag och leta skor till mig. Jag äger helt seriöst inga vettiga sommarskor(fram tills nu då.) Ett par håliga och slitna flip flops har jag, och ett par rosa crox. Och ett bar jätteobekväma ballerinaskor. Jag går oftast barfota på sommaren, till och med till butiken. Så idag fick jag verkligen panik leta efter ett par bekväma, bra och billiga skor eftersom jag inte känner mig så sugen på att gå barfota i Paris i en vecka. Det blev ett par svarta espadrillos för 15€. Ganska nöjd faktiskt, sköna och luftiga var dom :) Har velat ha ett par såna länge så nu så är det kirrat. Nu behöver jag inte misshandla mina fötter helt och hållet nästa vecka.

 Här är skorna! Inte så bra bilder men jag orka inte fota nå bättre nu.

Inga kommentarer: