24 maj 2012

When you lose yourself, you find the key to paradise

Den där dåliga dagen igår vart väl inte direkt bättre, men den blev inte sämre heller. Jag sysselsatte mig med massa grejer så jag inte skulle behöva tänka på allt. Och det funka tydligen, för jag börja inte tänka på allt igen fören idag. Och då menar jag att jag inte tänkte på min dåliga dag ens när jag gick och lade mig(man brukar ju reflektera över dagen då just), utan det var först nu idag jag tänkte på att jag hade en dålig dag igår. Väntas nu, det där blev förvirrande. Tror jag. Jag vet ju inte ens själv vad jag skriver.

Idag har det varit en bättre dag minsann. Faktum är att jag inte skulle behövt varit irriterad och deppad och allt det där igår. Varför? Jo för imorrse fick jag reda på att jag tydligen gått ner ett kilo till, och loosat 1 cm i midjan. Då blev jag glad. Så jag har firat med gymmet 1h och en supergod lunch efter det sen! Världen blev plötsligt en aningens bättre.

Nå, ska gå och njuta utav det underbara sommarvädret igen nu! Ut i solen och leva lite. Men för att demonstrera att jag inte har en lika dålig dag idag, så bjuder jag på en serie bilder jag impulstog just. Det är en glad Julia som lever idag :)

Inga kommentarer: