13 maj 2012

12 Maj 2012

Har jag varit något trött dom senaste dagarna, kan jag säga att det inte är bättre idag. Gårdagen var ganska full med aktiviteter, från det ena till det andra liksom. Började med att fara ut till systeryster och klippa till kalufsen. Nu är det kort. Ovanför axlarna. Me like :) Vi var där en stund innan vi for hem och käkade och gick iväg på nästa grej. Mamma och pappa var bjudna på fest här i byn, faktiskt min gamla(gammal som i för längesen, inte att hon är gammal haha)dagistant som hade 40års partaj. Jag var lite sådär anställd som kökspersonal hela kvällen tillsammans med 3 andra. Det var en som kockade och vi övriga diskade, plockade fram mat, plockade undan mat, plockade tallrikar och glas från borden, serverade kaffe, plockade ännu mer från borden, och diskade lite till. Vi hade fullt upp med andra ord :) Jag fick också vara spritansvarig vid kaffet eftersom jag var den enda i kökspersonalen som var myndig. Berätta vilken cognac det var i glasen, fylla på flera glas och grejer. Det var kul!

Jag kom hem runt halv 2 inatt så därav ännu mera supertrötthet idag. Vaknade tidigt imorrse också. Dags för lite lunch nu och slappa runt här hemma innan vi far iväg till bror med familj på morsdagsmiddag. Fullt ös medvetslös eller vad heter det?

Lite mobilbilder från kvällen. Av någon konstig anledning vart det bara dom här bilderna, med flaskor och grejer på mest haha.   
-Grattis igen Milla! Hoppas du var supernöjd med festen :) Skål!

Update: Glömde att nämna en rolig grej! Innan jag gick hem fick jag en killes mobilnummer också. Av någon konstig anledning. Han trodde inte på att jag var 19, han fråga minst två gånger vad jag hette, och han trodde av någon ännu konstigare anledning att jag hade varit barnvakt på festen. För det var ju verkligen barn där. Konstigt det där vad sprit kan göra människor lite extra roliga.

Inga kommentarer: