30 maj 2012

I worked all week to make me some money

 Allt kändes skit igår. Energin tröt, tårarna rann och hela kroppen gick verkligen på sparlåga. I'm so tired I'm gonna to cry moment. Det känns som om det bara är bakslag jämt. När man tror att allt är bra, går något annat snett. Varje gång.

Vad allting egentligen handlar om är Paris resan om två veckor. Min bror+fru har betalat min resa eftersom jag hjälpt till så mycket med barnvaktande och grejer, men jag ska ju ha pengar och kunna leva där i en vecka också. Och det är där som skon klämmer. Har 95€ just nu, och det räcker verkligen inte långt. Får jag min kamera såld får jag ju lite cash i handen, men inte ens det kommer räcka nå långt. Det är det jag varit bekymrad och ledsen över. När man äntligen får chansen att resa längre än Estland, så är det något som ska försöka förhindra än från att åka.  

Idag var det lite bättre, även fast jag varit väldigt fundersam hela dagen. Men jag fick lön idag och den var nästan dubbelt så mycket som jag brukar få. Då blev jag lite glad. Och så har min snälla syster erbjudit att jag ska få låna pengar av dom så jag kan fara :) (och pengarna skulle betalas tillbaka med hög ränta sa svåger haha)

Håller tummarna på att jag får kameran såld inom två veckor. Och så ska jag försöka skrapa ihop lite annat jag kan sälja. Och vet ni vad? Efter den här resan ska jag fixa ett sparkonto så jag kan lägga in pengar där varje månad när jag får lön, och på så sätt ha extra pengar ifall man vill fara och resa igen nästa år kanske. Eller fara och shoppa lite till Sverige eller nått. 

Lite mer pepp är man ju nu. När man tänker på framtiden liksom. Det brukar man ju vanligtvis inte vara. Konstigt det där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du får samla ihop grejer/kläder som du inte använder och som bara ligger i en låda och sälja på köp och sälj. Så samlade jag ihop 150 € när jag for till Cypern nu senast :)

Jullan sa...

Ska försöka med det jo, men har som sagt bara en vecka på mig så får skynda mig haha :)

Anonym sa...

Snabba ryck bara. Glöm inte bort att andas ;)