09 november 2012

STORT I-LANDSPROBLEM!

Det värsta med att gå ner massa i vikt är att favoritkläderna blir alldeles för stora. Det är ju inte så snyggt med byxor som hänger överallt och inte hålls uppe ens med bälte till exempel. Byxor med världens kakkihäng, som Ida skulle säga. Så det här är ett stort I-landsproblem i min garderob just nu. Mina favoritjeans från när jag var större passar såklart inte mera, även fast jag önskar dom skulle göra det! Inte för att jag vill gå upp alla kilon igen, men byxorna skulle ju också kunna krympa med mig haha. 

De här favoritjeansen sitter perfekt över låren(och det förstår jag inte för jag har loosat massa på låren med), och över vaderna är dom med snygga, men det är i midjan det inte blir bra. Det liksom får rum en halv människa till där runtisikring magen. Visst, det går att ha bälte och så så hålls dom uppe lite bättre i alla fall, men alla vet vi ju att för stora byxor inte blir snygga i grenen heller. Nuff said ellerhur?

Men även fast man skulle kunna tro att jag bara vill slänga ut dom här jeansen på backen eftersom dom tillhör de åren jag var överviktig, så kan jag inte skiljas från dom! Dom är ju sååå sköna! förutom att dom är för stora då. Dom är riktigt sådär urtvättade och härliga som jeans ska vara. Det går helt enkelt inte att packa ner dom i en låda och gömma dom i förrådet. En liten stund till får dom nog bo i min garderob. Tror jag.

Inga kommentarer: