02 oktober 2012

NÄR MAN INTE ENS ÄR BRA PÅ ATT VARA FAKE

Måste bara skriva att jag tycker det är så sjukt kul att se folk låtsas va någon annan(t.ex en kändis)på nätet. Alltså roligt som i förbannat skrattretande. En del kanske lyckas lite grann så man får funderar en stund innan man inser att det nog är fake. Men sen finns det ju dom som lyckas så otroligt dåligt så man nästan tycker synd om dom. Bara nästan.

Ett exempel på när folk låtsas va en kändis på nätet är kommentarer som kan dyka upp på diverse bloggar man råkar ramla in på. Det känns så patetiskt, ungefär som när man kommenterar anonymt. Det värsta med att se dom kommentarerna där någon utger sig för att va en kändis är nog när namnet är så felstavat så man vrider sig av skratt bara av se hur dom försöker låtsas. ''Oj titta, en kommentar från Michael Persbrant! För han heter ju inte MIKAEL PERSBRANDT!!''

För att tag sen fick jag en vänförfrågan från Tyler Ward på facebook. Ja det var ju inte den riktiga då. Men som den fangirl jag är accepterar jag såklart, men precis när jag gjort det insåg jag att det måste va fake för 1. det var helt fel profilbild. 2. varför skulle Tyler Ward skicka vänförfrågan till mig? Det är lätt att vara efterklok osv. Det var ju otroligt kul så länge det vara. Tanken på att vara vän med Mr. Ward på facebook alltså.

Inga kommentarer: