16 oktober 2012

JUST BE YOU, AND IF PEOPLE DON'T LIKE IT, WELL F THEM

Tog en chillar-tisdag idag och har mest myst runt i kofta och tjocka sockor, druckit te, och fixat med alla mina recept jag har kvar. Har länge nu klippt ut, snyggat till, ritat, skrivit och planerat för att få in alla mina och mammas samlade recept. Det var inte lite recept kan jag säga. SHIT! Men snart, snart borde jag vara klar! Har lite ''övriga'' recept som ska klistras in i häfte nr.2 nu +alla bröd och sötsaksrecept och sen är receptböckerna klara. Det värsta är bara att man hittar nya recept hela tiden så det är som en stor oändlig cirkel. Det kommer bli många receptböcker innan det här är slut haha!

Det blev ju fint väder nu ikväll så mamma och jag tog en långpromenad med Nova :) Gick ner till mellangårds där pappa var och fixade med bocken han sköt i lördags. Vi fikade med faster och hennes sambo sen innan vi for hem. 

Med andra ord blev det här en ganska bra och mysig dag trotts allt! Är fortfarande pirrig över ''operationen'' imorgon men det går nog över snart. Nu blir det soffmys för att försöka få tankarna på annat. Fierce&Love!

Kamera: Nikon D3100

Inga kommentarer: