06 maj 2013

RÄKNINGAR ALLTSÅ

Vem gillar att betala räkningar egentligen? Bortsett från räkningar så är det ju ganska skönt att vara vuxen tbh. Har just suttit och betalat lite räkningar, dom jag kunna och som det var bråttom med, och det är ju ärligt talat inte party. Den enda ''fasta'' räkningen jag har är telefonräkningen i och för sig, och den kommer inte vara lika dyr efter Juni eftersom jag betalat av förra telefonen då! Ja, jag sitter och betalar av på en telefon jag inte ens använde. Nej jag tycker inte det är speciellt kul.

Men tillbaka till räkningar. Övriga räkningar jag har är liksom grejer jag beställt, och det är inte stora summor på dom men ändå. Just nu har jag försäkringen som ska betalas också, men den får vänta tills jag får lön. Eftersom jag inte har ett så busy jobb så kan man ju förstå varför det ekar lite grann på kontot. Jag har aldrig tomt där för jag låter det aldrig bli det, men ibland tryter det lite. Kanske alla kan förstå nu varför jag inte har bil?? 1. Jag har inte råd att ta körkort. 2. Jag har inte råd att köpa en bil. 3. Jag har inte råd med bensin. 4. Jag har inte råd att betala bilförsäkringar och grejer. och 5. Jag känner fortfarande inget behov av att ha ett körkort och ärligt talat fattar jag inte varför det ska va så bråttom att ta körkort dirr när man fyller 18. Det är 2 år sen jag fyllde 18 och se vad bra det gått för mig utan körkort. Och inte saknar jag att ha ett ligga i plånboken heller.

Nöjd med mina slutsatser känner jag. Dock säger jag inte att det skulle va fett najs med mera regelbundet jobb, eller ett till jobb så det skulle va lite mera cash flow på kontot. Man vet aldrig när en sån möjlighet dyker upp!

Inga kommentarer: