20 mars 2013

DELFINER OCH BORTTAPPADE KAMEROR

Hade världens underligaste drömmar inatt. Först drömde jag att jag var med i en teater. Där börja det barka redan liksom. Jag i en teater? HAHAHA. När teatern var slut och ridåerna farit fast ställde jag min kameraväska i ett hörn på scenen och gick till dom andra. När jag en stund senare skulle hämta min kamera upptäckte jag att kameran var borta! Det är en mardröm för fotografer kan jag säga. Och inte fick jag tillbaka den heller. I drömmen alltså. In real ligger den i tryggt förvar i kameraväskan. 


Nästa dröm var också väldigt underlig. Jag, Danne och Simon var ensamma nere vid vår stuga. Danne och Simon gick upp till stugan och jag blev kvar nere vid badberget. Gick iväg en bit upp för att hämta något och när jag vänder mig om ser jag flera stycken fenor simma iväg snabbt bort från vår brygga. Hajar var det första jag tänkte. Hajar finns väl inte här heller? Jag skena ner till badberget och då fick jag se längre bort hur fiskarna började hoppa i fina bågar. Då såg jag ju att det var delfiner! Vart hyper för delfiner är ett av mina favoritdjur. Men sen kom jag ju på att delfiner inte finns och kan leva i våra vatten heller. Jag började vissla på dom och härma deras ljud och då kom dom närmare. Jag satt mig ner på bergskanten med fötterna i vattnet och då kom dom farande i ilfart. Vad härligt det var att se dom sådär nära! Ropade ner Simon och brorsan att dom skulle komma och kolla. Dom tyckte det var lika häftigt. Vi rörde vid dom, jag tog massa bilder med telefonen(för kameran var ju stulen, i den här drömmen med tydligen), men mitt i allt det här kom en muterad delfin och bet fast i min hand och drog ner mig i vattnet. Den höll dock inte fast så hårt, och inte länge för den släppte så fort brorsan skulle hjälpa mig upp. Och så slutade drömmen.

Jag blir fortfarande inte klok på mina drömmar! Men det där sista om att delfinen släppte taget själv, det fick nog min hjärna från programmet om humrar jag såg på tvn igår. Där nöp en hummer en kille i fingret och killen blev tillsagd att inte dra bort hummern själv utan låta den släppa taget själv. Det är konstigt vad hjärnan registrerar grejer man inte ens vet om att den registrerar :) Till exempel det med första drömmen. Jag har nämligen drömt förut en gång att min kamera blivit stulen. Och sånt där händer ju lite titt som tätt, att man drömmer samma sak flera gånger. Ja som sagt, lite häftigt är det!

(Hehe, blev ett långt inlägg nu men precis när jag var på väg till tvn och lata mig kom jag på att jag måsta skriva ner dom här drömmarna innan jag glömde bort alla detaljer. Så ja...nu kan jag leta mig till tvn.)

Inga kommentarer: