03 december 2012

AND I GO BACK TO DECEMBER ALL THE TIME

Jag kan inte fatta att det är december redan. Och det märks tydligt på bloggandet för vi har redan kommit in 3 dagar i december och här har det vart helt tyst. Jag säger hela tiden att jag måste skärpa mig med bloggandet, men det händer aldrig något. Det är väl bara att säga det igen, jag ska bli bättre. Nångång.

Eftersom det är julmånaden nu så kommer den vara fullspäckad med massa julklappar, julstök och allt annat som hör till julen. Idag bland annat håller jag på och planerar inför julmarknaden den 15:de. Mamma, systeryster och jag ska va med så det blir en salig blandning av julgodis och stickningar. Har suttit sen halv 11 och skrivit ner massa recept på julgodis. Får se sen hur många olika sorter det blir, och vad jag ska välja. De kommer bli svårt att välja, men några sorter från förra året kommer nog med i år igen. Man märkte ju vad som gick åt osv :)

Ska fortsätta skriva så pennan glöder nu! Sen får jag se om jag hinner med allt de andra jag tänkt göra idag. Som att gå ut och fota lite härliga vinterbilder. Är så sjukt fint ljus ute idag men som sagt får jag se om jag hinner. tbc.

Lite bilder från förra årets julmarknad. Mys :)

Inga kommentarer: