03 februari 2013

SÖNDAGEN I INSTAGRAMBILDER

Med tanke på att jag vart borta mestadels av helgen så har jag inte bloggat sen i fredagsförmiddag. Men jag tror inte det gör någge. Fredagen och Lördagen har ni ju fått redovisad nu. Thomas och barnen var här igår också, och på kvällen kom faster Birgitta och Per och fikade också. Något trött på kvällen sen!

Idag har det också varet full rulle! Började med gymmet imorrse. Var uppe ur sängen 7:15 redan. Fortsatte med snabb lunch före jag traskade på jobb. Jobbade, traskade hem, fikade och sen tog jag vovven med mig på prommis ner till stugan där mamma, pappa, 2 fastrar och deras respektive var och röjde lite och eldade. Jag kom dit precis i slutet så hann inte göra så jättemycket. Men var där så pass länge att jag hann bli lite småfrusen i alla fall, så det satt fiint med rådjurssoppa när vi kom hem sen!

Tog en till tur ute med vovven efter maten, och när jag kom hem stod bastun varm och väntade på mig. Härligt! Känner dock hur ögonen börjar fara runt nu. Det har vart en lång dag med många aktiviteter. Men inte kan man sova ännu heller! Inte förens man har kollat lite Bones först. Och medans jag gör det(om 25 minuter)kan ni kolla dom här bilderna från dagen i skogen, och föreställa er hur varmt och gosigt det var där framför brasan! Pöss på er!

Inga kommentarer: