14 februari 2013

HAPPY VALENTINE'S DAY!


Glad alla hjärtans dag hörrni! Såhär på kvällskvisten när det endast är 1½ timma kvar av den här vändagen. Har vart en relativt lugn dag ensam hemma med djuren. Har pysslat ihop ett födelsedagskort till pappas kusin och så. Så blir det när man är singel på alla hjärtans dag :) men jag håller med om bilden ovan så det är liksom ingen big deal. Dessutom har det vart svårt att tänka ''alla hjärtans dag'' idag eftersom det är på dagen ett år sen farbror Gösta gick bort. Har tänkt extra mycket på faste Inga-lill med familj idag.

Efter middagen, som inte var så fancy-fancy dagen till ära utan bestod av rester, blev det en lång och härlig prommis med vovven. Finslipade på födelsedagskortet och sen blev det soffan med te och nötter!
 Har just laddat kaffebryggaren för imorgon, så skönt att bara klicka igång den där man stiger upp, och nu ska jag grabba tandborsten och borsta gaddarna lite. Blir vällan sängen sen för imorgon ska jag upp till gymmet och så :) Sen har jag lite mer grejer som måste fixas innan det är fredagsmys! Puss & Godnatt nu filurer!

Inga kommentarer: