20 oktober 2013

DET BÄSTA PÅ LÄNGE!

Det var med blandade känslor man anlände på Åland, och hem-hemma igen igår. Har haft jäkligt kul i Ullared! Grymt kul gäng, massa shopping, mysiga stugor, roliga stunder och minnen man kommer ha med sig för alltid! 

Kan verkligen rekommendera Ullared till alla. Man förstår nog inte riktigt förens man vart där hur stort det verkligen är, och billigt! Mamma och jag köpte till exempel 3 par skor för 102€. Det är vad ett par skor kostar här hemma. Sjukt. Förutom ett par skor fick jag med mig ny parfym, sportarmband till mobilen, plånboksfodral och vanligt skal, 3 par baslinnen, en jeansskjorta, 3 par trosor, en vanlig bh + 2 skitsnygga bandeau, en nagelklippare+pincett, världens mysigaste mjukaste tröja, 1 påslakanset med USA flaggan, 8 par sockor, 1 par thermoleggings,  en ny fönsterbelysning till julen, och äntligen en onepiece! Är faktiskt rätt nöjd :) sen hade ju mamma lite grejer till sig, pappa och brorsan, och så köpte vi julklappar och lite grejer till Nova. En stor Ullaredkasse hade vi på 2 personer. Kontrast mot dom som hade stugan vägg i vägg som hade 14+ kassar på 4 pers ;)

Vi har platser bokade till nästa år med så tror jag definitivt åker igen. Om inte annat är det bättre att boka platser nu och isåfall avboka om det är så, än att man står där sen och det inte finns platser kvar när man vill boka. Men just nu känns det som att jag inte ens kommer tveka till att åka igen för jag skulle gärna stannat ett par dagar till :)


Lite bilder från resan! Kommer bilder på allt jag köpt senare för nu ska jag slappa med Stiftelsen och Hoffmaestro. Har haft konstigt i halsen och näsan hela dagen och känner mig allmänt seg nu så får se om det blir nån flunsa nu eller vad det tänker. Hoppas det isåfall bryter ut ordentligt och inte mesar på som det gjort de senaste gångerna jag ''vart sjuk.'' Det orkar jag inte med. Det är nästan jobbigare än ordentlig flunsa.

Inga kommentarer: